JIMMY GREEN KEIZERSGRACHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 227 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jimmy Green Keizersgracht. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:24 Dit is echt het beste en lekkerste eten. Echt een aanrader.
29 jan 2023 om 19:52 Heerlijk gegeten en snel bezorgd!
28 jan 2023 om 19:16 Alles was zeer smakelijk, alleen niet goed warm
26 jan 2023 om 10:27 Super lekker, vriendelijke bezorging op afgesproken tijd. Echt top!
23 jan 2023 om 14:47 The longest delivery time available on the review was 90 minutes but it took a full two hours to arrive. Jimmy Greens always has a delivery time of at least an hour but this was ridiculous. Food arrived cold and flavourless
20 jan 2023 om 11:14 Eten is fantastisch echter de levertijd laat de laatste tijd een beetje te wensen over.. Gister om half 6 besteld verwachte aankomsttijd zou half 7 zijn en ik heb het om 10 voor half 8 ontvangen..
19 jan 2023 om 14:25 Top!
16 jan 2023 om 17:13 Opmerkingen worden niet doorgegeven aan het restaurant als je via thuisbezorgd besteld. Hierdoor kan er veel misgaan helaas. Lekker eten en vriendelijke service van het restaurant.
11 jan 2023 om 14:46 Eten was lekker alleen het is wel bizar dat een lunch pas na een uur bestellen bezorgd wordt.. terwijl de plek op 5 minuten afstand is en ik dus beter had kunnen lopen.
10 jan 2023 om 19:14 Superlekker vers eten, goede porties en de tomatensoep is echt een aanrader!
9 jan 2023 om 22:28 Heerlijk gegeten, grote porties en fijn dat ze ook helemaal aan de andere kant van Eindhoven bezorgen! De avocado greens is een aanrader, tempeh bijgenomen die erg smaakvol was. Voor herhaling vatbaar!
2 jan 2023 om 20:29 Salad was not fresh at all and box was not full. sandwich barely had any chicken and it tasted old. I can’t believe I paid 30 euros for a salad and a sandwich. Never again !